2022-04-20 11:46:25• hírek • Refszatmar.eu

Lankadatlanul Bolyki Lászlóval – A lélek húrjai

Januárban járt megyénkben Bolyki László zenész (Bolyki Brothers, Budapesti Fesztiválzenekar, Erkel Ferenc Kamarazenekar), spirituális szemléletű lelkigondozó, párkapcsolati és önismereti témákra szakosodott tréner. Akkor Batizon fiataloknak tartott előadást. Ez alkalommal könyvbemutató kapcsán érkezik a Lankadatlanulra, a Szatmár-szigetlankai gyülekezet nyitott bibliaórájára.

Csütörtökön 18 órától a szigelankai református templomban egy beszélgetős-zenés alkalomra hívnak szeretettel mindenit. A vendégelőadót Rácz Ervin házigazda lelkész kérdezi. Bolyki László közben zenélni is fog, és ahogy a Lankadatlanulon lenni szokott, a Lanka Duó is megénekelteti a gyülekezetet.

A szerző legújabb könyve, ami az est alaptémája lesz, a Klasszik Rádióban elhangzott hangjegyzetei bővített, szerkesztett változata. (Mivel a Klasszik Reggeli műsorfolyamában be kellett tartania a szigorú időkeretre vonatkozó szabályokat, fájó szívvel sok mindent ki kellett húznia a szövegekből. Ezek most visszakerülnek a könyvbe.) Az új kötet három – Gundel Takács Gábor, Szabados Ádám és Lackfi János  – ajánlásával kerül kiadásra:

“Istenről sokféleképpen lehet beszélni. Lehet úgy, hogy csak a hívők ismerjék fel, és lehet úgy is, hogy mindenki. Ott van ugyanis a hétköznapjainkban, az ünnepeinkben, a zenében,az irodalomban, a munkában, a családban, sőt a humorban is. Ott van ennek a könyvnek minden történetében is. Mindenki által felismerhetően.” – Gundel Takács Gábor

“Amikor ez a sorozat ment a Klasszik Rádióban, minden héten tűkön ülve vártam a következő részt. Bolyki Laci barátom az én lelkem húrjain is tökéletesen játszott, pont úgy, ahogy csak egy igéhez is értő zenész képes. Nagyon örülök, hogy ezek a frappáns, csattanós, időnként kifejezetten megrázó történetek most könyv formájában is megjelennek.” – Szabados Ádám

“Bolyki László úgy lendít a magasba, hogy közben mélyre megy. Úgy nevettet, hogy közben felkavar. Úgy tanít, hogy igazából “csak” mesél. Úgy földhözragadt, hogy közben ragaszkodik az éghez is. Úgy profán, hogy tiszteli és éli azt, ami szent. Kockázatok: ha Bolyki könyvét olvasom, simán előfordul, hogy közelebb kerülök valódi önmagamhoz. Mellékhatások: ha nem állok ellen, megnyílik a szívem, és beengedhetem a résen Istent.” – Lackfi János.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: